Home

Authorization

Take part
News topics
The Best Story [35]
People’s Choice [17]
Best Blogger [10]
Many Years with uCoz [19]
Most Eye-catching Story [12]
Recent Acquaintance [9]
Statistics
Total stories:

Main » Stories » The Best Story


Boldog születésnapot UCOZ!
Bár 10 éve még kislány voltam....
..... de már akkor érdekelt a honlapszerkesztés. Egyszerű html oldalakat kezdtem készíteni, amelyek segítségével jobban el tudtam sajátítani a html alapjait. Ezeket a html oldalakat olyan tárhelyekre töltöttem fel, melyeknek egyetlen előnyük az ingyenességük volt. Egy idő után vagy megszűntek ezek a tárhelyek, vagy reklámokkal tűzdelték tele őket.


Egy idő után nem csak sima html oldalakat készítettem, hanem különböző előre telepíthető rendszereket használtam, amelyeknél jól jött az a kis tudás, amit azelőtt megszereztem. Természetesen megfelelő tárhelyet nem igen találtam ezeknek a rendszereknek, ezért lehatároztam, hogy valami jobb után nézek.... Így akadtam rá az ucoz oldalra!


Ami elsőre megtetszett az a könnyen kezelhetőség volt. Nagyon tetszik, hogy egy regisztráció alatt több honlapot is létrehozhatunk. Az elején csak blogírásra használtam az ucozt, de később abbahagytam a blogírást és egy más témájú oldalt hoztam létre. Akkor még bántam, hogy nincsen olyan nagy témaválaszték, de már nagyon hálás vagyok érte! Ennek köszönhetem, hogy olyan honlapot sikerült létrehoznom, amilyent azelőtt még soha!
Az ucozt használva továbbfejlesztettem html tudásomat és a webdesign területén is sokat tanultam.

Bár nem használom 7 éve az ucoz rendszert, de remélem, hogy a következő években is megünnepelhetem az ucoz "születését".
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT UCOZ!
Views: 531
Total comments: 1
0 Spam
1 bigblog  
Kata, nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat wink Sok sikert honlapodhoz smile

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Copyright uCoz © 2018
Site managed by uCoz